tisdag 29 januari 2013

Sweet dreams are made of this

En absolut favoritlåt från tonårstiden, och den håller fortfarande! Och att drömma är en just nu väldigt  behövlig aktivitet. Det är grått och slaskigt ute, ingen pulkaåkning som det ser ut, fullt upp med vardagsbestyren och för lite tid och energi för att pyssla och plocka med allt som borde fixas. Pratade husförsäljning med fadern som lovade att sponsra med målarfärg till både gamla huset, som behöver fräschas upp i några rum, och i nya. Så nu känns det plötsligt möjligt att börja drömma om sovrum igen, och äldste sonen ska få sitt rosa rum till födelsedagen. Tänk om bara vi vuxna kunde veta lika tvärsäkert vilken färg vi vill ha? Fick syn på den här annonsen och tyckte förstås att det såg ju fint ut. Men är det vi? Turkost? Ja kanske med anisgröna väggar, lite franskt så där?

Och propparna går fortfarande, tackar som frågar. Sist så satte jag i den här skönheten som maken kom hem med för en tid sen:
Det är alltså en automatsäkring i form av en propp. Den kan fortfarande gå men då är det bara att trycka på knappen så är det igång igen. Känns lite mer hanterbart än att skruva ur och skruva i med blå gnistor som slår ut och lyser upp i mörkret där säkringsskåpet sitter. Jag har även laddat med en ficklampa därnere nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar